Αποφάσεις της ΓΣ του Τμήματος σχετικά με τις Διπλωματικές/Διαλέξεις – Σεπτ. 2024

26 / 09 / 2024

1.      Η εκπόνηση διπλωματικών/διαλέξεων για ολόκληρο το ακαδημαϊκό έτος θα πρέπει να δηλώνεται στους/ις διδάσκοντες/ουσες έως τις 15.11 κάθε ακαδημαϊκού έτους προκειμένου να αναρτάται στο σχετικό αρχείο που τηρείται από το διδακτικό προσωπικό.

2.      Τα μέλη του διδακτικού προσωπικού μπορούν να αναλαμβάνουν έως επτά (7) διπλωματικές/διαλέξεις ανά ακαδημαϊκό έτος (και για τις τρεις περιόδους εξέτασης).

3.      Φοιτητές/α/τριες που δεν έχουν ολοκληρώσει τη διπλωματική/διάλεξη εντός δύο ακαδημαϊκών ετών θα πρέπει να επιλέξουν εκ νέου θέμα και επιβλέποντα/ουσα.

4.      Διπλωματικές/διαλέξεις που δεν πληρούν τις βασικές αρχές της πανεπιστημιακής γραφής (είναι π.χ. χωρίς βιβλιογραφικές αναφορές, έχουν πλημμελείς παραπομπές ή δεν έχουν εισαγωγικά στα παραθέματα, κτλ.) μπορούν να επιστρέφονται χωρίς διόρθωση, προκειμένου να  γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές. Όλες οι σχετικές πληροφορίες βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Τμήματος: https://www.thea.auth.gr/library/citation-guide/, https://www.thea.auth.gr/library/odigos-typografikis-epimeleias/ και https://www.thea.auth.gr/undergraduate-studies/palaio-pps/examination/

5.      Σε περίπτωση που οποιαδήποτε εργασία εντοπιστεί ότι δεν έχει γραφτεί από τ@ φοιτητ@ και υπάρχει λογοκλοπή, πρέπει να ακολουθούνται οι αποφάσεις της ΓΣ του Τμήματος, όπως είναι αναρτημένες στο σάιτ: https://www.thea.auth.gr/library/plagiarism/ (βλ. επίσης: https://www.lib.auth.gr/el/πνευματικά-δικαιώματα-λογοκλοπή-λογοκλοπή).



Η ανάρτηση ανήκει στην κατηγορία/ες:

Τμήμα Θεάτρου, Σχολή Καλών Τεχνών, Α.Π.Θ. | Εγνατία 122, 54622 Θεσσαλονίκη | Τ 2310 992 123-25 | F 2310 992 126 | info@thea.auth.gr

© 2024 Τμήμα Θεάτρου Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ. | Σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδας LineaDesign

Τμήμα Θεάτρου Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ.